Árnyékolástechnika felsőfokon!

Keresés

A tartalomhoz

Plisé Függöny

Termékeink > Belső árnyékolók


A pliszéfüggöny a modern építészet elengedhetetlen része. A pliszéfüggöny pliszírozott ( harmonikaszerűen hajtogatott ) textilei biztosíthatnak szűrt fényt, vagy sötétítést. A pliszéfüggöny speciális bevonatú textilei nagyon jó hatásfokkal tudják a fényt és hőt az üvegezésen keresztül visszasugározni a szabadba ez által hatékonnyá téve az árnyékolást.

A pliszéfüggöny ezekkel a textilekkel ideális tetősíkablakok és télikertek árnyékolására. A pliszéfüggöny hangulatos megjelenésével kellemes közérzetet biztosít, emeli a lakás vagy iroda esztétikai értékét és használhatóságát. A pliszéfüggöny sokoldalúságával lehetővé teszi egyedi különleges formák árnyékolását. A pliszéfüggöny kevés helyet igényel, kis helyre összehúzható, a textil bárhol megállítható. A pliszéfüggöny szerelhető homlokzatra, mennyezetre, de akár nyílószárnyakra, szükség esetén az üveglécek adta mélyedésbe süllyesztve. A pliszéfüggöny térelválasztóként megoszthatja a teret, eltakarhat konyhát, berendezést. Az új fejlesztésekkel a pliszéfüggöny motoros működtetése megvalósítható.

A duettfüggöny a pliszéfüggönyhöz hasonlóan a modern építészet elengedhetetlen része, méhsejtszerű kialakítása és rejtett mozgató szerkezete felettébb lenyűgöző látványt nyújtanak. A duettfüggöny méhsejt, kettős textile a szűrt fény, vagy sötétítés biztosítása mellett, bizonyos fokig hangszigetelést és a hőszigetelést is megoldja. A méhsejt kialakítás lehetővé teszi a feszítő és működtető zsinórzat elrejtést emelve a duettfüggöny esztétikai értékét. A duettfüggöny, mint a pliszéfüggöny megoldást jelenthet tetősíkablakok és télikertek árnyékolására. A duettfüggöny hangulatos megjelenésével kellemes közérzetet biztosít, emeli a lakás vagy iroda esztétikai értékét és használhatóságát.

A duettfüggöny sokoldalúságával lehetővé teszi egyedi különleges formák árnyékolását. A duettfüggöny kevés helyet igényel, kis helyre összehúzható, a textil bárhol megállítható. A duettfüggöny szerelhető homlokzatra, mennyezetre, de akár nyílószárnyakra, szükség esetén az üveglécek adta mélyedésbe süllyesztve. A duettfüggöny térelválasztóként megoszthatja a teret, eltakarhat konyhát, berendezést. Az új fejlesztésekkel a duettfüggöny motoros működtetése megvalósítható.

Nyitó oldal | Rólunk | Termékeink | Reklámanyagok | Referenciák | Partnereink | Árajánlatkérő | Akciós Termékeink | Galéria | Oldaltérkép


Almenü:

,

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe